VÅRA TJÄNSTER

IMG_8437.JPG
 

Totalrenoveringar

Vi utför helrenoveringar av bostäder, kontor, äldreboenden, storkök och skolor. Vi har lång erfarenhet inom området och tar hänsyn till vikten av noggrann och detaljerad planering och projektering, eftersom det är verksamheter som berör många människor. Därför är det, liksom med lokalanpassningar, viktigt att verksamheten störs så lite som möjligt under projektets gång. GLB jobbar alltid utifrån devisen att vi ska vara så smidiga och effektiva som möjligt, och att kunden känner sig trygg under hela processen.
 

Lokalanpassningar

En av våra främsta specialiteter är lokalanpassningar, av bland annat kontorslokaler, kommunala och statliga fastigheter, bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. Vi är noga med att den ordinarie verksamheten störs så lite som möjligt, vilket ställer höga krav på hur vi planerar processen, att vi och våra medarbetare är smidiga och lyhörda för kundens önskemål och behov. Hela tiden utan att tumma på kvaliteten!

Reparation, om- och tillbyggnad (ROT)

Inom affärsområde byggservice utför vi alla slags reparationer, underhållsarbeten och lokalanpassningar åt statliga, kommunala och privata fastighetsägare. Vi anlitas ofta för ombyggnader, reparationer och underhåll, bland annat av kommuner och landsting.

Vi tar hand om alla typer av åtgärder. Det kan bland annat handla om brand- eller vattenskador, sättningar, mögel och fukt. Våra anställda är inte bara skickliga fackmän utan också proffs på att hantera alla typer av svåra situationer som kan uppstå vid till exempel bränder, större vattenskador eller andra typer av saneringsarbeten.
 

Nyproduktion

När det är dags att bygga nytt är vi en trygg partner med stor erfarenhet och en lång rad nöjda kunder. Bland våra referensuppdrag hittar du ett allt från robusta industrihallar och kundvänliga butikslokaler till attraktiva kontorsbyggnader och bostäder.  

 

 

Våra kunder skall känna sig trygga i vårt sällskap!